PASTAS GALLO

fotos: M.Vallvé









Dimecres 11 Juny 2008

PASTAS GALLO S.A.
GRANOLLERS
Polígon Industrial Congost


Els inicis de l'empresa s'originen en l'any 1946 quan el senyor Josep Espona va habilitar una farinera a Rubí (Barcelona).
Coneixedor de la recepta de la pasta basada en el blat dur, la va transferir al seu negoci convertint-se en el primer fabricant de sémola d'Espanya comercialitzant la marca “Sémolas Espona”.
En l'any 1961 per exigències del mercat es va constituir l'empresa Productes Alimentaris Gallo S.L., en l'actualitat Gallo S.A. amb fàbriques a Badajoz, Esparraguera, Còrdova, La Corunya i Granollers (la qual avui hem visitat).
El Grup Gallo, empresa dirigida per la família Espona, lidera el mercat nacional, fabrica per a altres empreses i exporta als cinc continents.
La visita ha estat comentada per personal de l'empresa, sobre tots els processos, “totalment automatitzats” necessaris per a la bona qualitat en la producció de la pasta, des del mòlt fins l'embassat i el magatzematge Intel·ligent un de 8 pisos i l'altre de 13, ordenat per productes i disposant a l'efecte de caducitat que el primer que entra és el primer que surt.
Ha estat una visita molt interessant i agraïm l'obsequi que totes les persones hem rebut

Los inicios de la empresa se originan en el año 1946 cuando el señor José Espona habilitó una harinera en Rubí (Barcelona).
Conocedor de la receta de la pasta basada en el trigo duro, la transfirió a su negocio convirtiéndose en el primer fabricante de sémola de España comercializando la marca “Sémolas Espona”.
En el año 1961 por exigencias del mercado se constituyó la empresa Productos Alimenticios Gallo S.L., en la actualidad Gallo S.A., tiene fábricas en Badajoz, Esparraguera, Córdoba, A Coruña i Granollers (la que hoy hemos visitado).
El Grupo Gallo, empresa dirigida por la familia Espona, lidera el mercado nacional, fabrica para otras empresas y exporta a los cinco continentes.
La visita ha sido comentada por personal de la empresa sobre todos los procesos, “totalmente automatizados” necesarios para la buena calidad en la producción de la pasta, desde el molido hasta el embasado y el almacenaje Inteligente uno de 8 pisos y otro de 13, ordenado por productos y disponiendo a efectos de caducidad que lo primero que entra es lo primero que sale.
Ha sido una visita muy interesante y agradecemos el obsequio que todas las personas hemos recibido.

The beginnings of the company originated in 1946 when Mr Joseph Espona enable a flour in Ruby (Barcelona). Knowing the recipe for pasta based on durum wheat, transferred its business to becoming the first manufacturer of Spain meal of the mark to market "Espona meal."
In the year 1961 by market demands the company was formed Foodstuffs SL Gallo, Gallo SA at present, has factories in Badajoz, Esparraguera, Cordoba, La Coruña i Granollers (which today we visited).
The Group Gallo, a company run by the family Espona, leads the domestic market, manufactures for other companies and exported to five continents.
The visit has been commented on by company staff on all processes, "fully automated" necessary for good quality in the production of pasta, from the ground until Embase and Intelligent Storage one of 8 floors and another 13, ordered by products and providing for the purposes of forfeiture that the first thing that comes is the first thing that comes out.
It was a very interesting visit and appreciate the gift that all people have received.

Visita preu: Gratuït
Autocar preu: 6,50 €
Visitants-47 persones

No hay comentarios: